zaterdag 7 juli 2012

Update: Vakantie, Blogverjaardag en meer!

Vandaag hebben we weer eens een update voor jullie. In een update geven we informatie over hoe het met ons gaat en eigenlijk het meest over onze blog. We vonden dit nodig, aangezien we de komende 2 weken op vakantie zijn en er dan het een en ander gaat veranderen. Verder bestaat onze blog op 15 juli 1 jaar! En wie jarig is trakteert! Lees snel verder voor de rest van deze update!

Vakantie
Na een schooljaar (meestal) hard gewerkt te hebben zijn we over. We hebben ons erg verheugd op de vakantie en eindelijk is het zover. De week voor de zomervakantie wilde het weer nog niet zo mee werken, maar gelukkig wordt het de laatste paar dagen steeds lekkerder weer. Omdat we allebei  lekker willen genieten van onze vakantie en even niet willen bloggen of de blog willen updaten verschijnen er helaas de komende twee weken geen artikelen. We hopen dat jullie hier begrip voor hebben! Natuurlijk verschijnen er nadat we terug zijn gewoon weer artikelen.

Blogverjaardag
15 juli 2012 bestaat Beachgirls1802 1 jaar! Op 15 juli 2011 kregen we het idee om een blog te starten. Dagelijks lazen we blogs van andere meiden en we wilden dit ook. De naam verzinnen was niet zo moeilijk want we hadden al een YouTube kanaal genaamd Beachgirls1802. Eerst maakten we filmpjes voor het YouTube kanaal. Daarna werden de filmpjes een onderdeel van onze blog. In het begin kregen we geen comments, maar langzaam maar zeker begonnen ze binnen te stromen. En nu hebben we in totaal 102 volgers op GFC en Bloglovin'. We willen jullie hier alvast heel erg voor bedanken :D


Give-Aways
Wie jarig is trakteert! Deze zin heb je waarschijnlijk als vaker voorbij zien komen op andere blogs. Omdat onze blog binnenkort dus 1 jaar bestaat willen wij een aantal give-aways gaan organiseren. We moeten nog even overleggen wanneer we de winacties dan gaan houden. Er zijn twee opties of we houden de give-aways als we op vakantie zijn. Of we houden de give-aways als we terug van vakantie zijn. En eigenlijk is de laatste optie het beste. Dit komt doordat we eigenlijk niks aan de blog kunnen doen als we op vakantie zijn. De kans is groot dat daar namelijk geen WIFI is en we willen gewoon even genieten van onze vakantie. Hiermee bedoelen we geen artikels online en ook geen give-aways online. En verder moeten we ook nog wat dingen regelen met de bedrijven waarmee we de give-aways gaan organiseren. 


We hopen dat jullie begrip hebben voor de dingen die even zullen gaan veranderen. Maar we beloven jullie dat we gewoon weer gaan schrijven als we terug zijn van vakantie. Aan het einde van de vakantie zal er nog een update verschijnen over hoe we verder gaan het volgend schooljaar!

XOXO Amy & Laura