donderdag 5 juli 2012

Favorite Music At The Moment

Vandaag ga ik mijn favoriete nummers met jullie delen. Het zijn nu vooral nummers van artiesten die wat onbekender zijn of nummers die al ouder zijn, maar toen kende ik ze nog niet. Mij maakt dat niet zoveel uit. Soms heb ik gewoon van die momenten dat ik totaal niet naar muziek luister die op iTunes op nummer 1 staat. Een paar nummers luister bijvoorbeeld als ik huiswerk aan het maken ben en andere juist wanneer ik mijn kamer ga opruimen of blogs schrijven. Ben je benieuwd? Klik dan gauw verder! 
Dit nummer luister ik sinds kort en ik vind hem zo leuk. Dit vind ik een mooi nummer.Hier kan ik alleen naar luisteren als ik in een te vrolijke stemming ben, want anders gaat dat gewoon niet. Dat komt ook omdat ik het al net iets te veel heb gehoord en dan gaat het vervelen. Wanneer ik dan 's avonds in bed lig, heb ik weer eens dat deuntje in mijn hoofd. Volgens mij is er niks irritanter dan dat.

       

Nog een nummer van Walk Of The Earth.Op YouTube kwam ik een cover van Rihanna tegen, waarna ik het orgineel wilde beluisteren en dit is hem. Ik wordt helemaal vrolijk als ik naar dit nummer luister. Het is zeer geschikt om lekker op de badkamer mee te blèren.

Als ik hier naar luister en ik mijn ogen sluit, voelt het echt alsof ik op het strand lig. De warme stralen van de zon schijnen op mijn huid en wanneer ik mijn ogen weer open doe, dan kan ik zo in de zee springen. 


 


Nog een lekker zomers nummer. Het leuke aan dit nummer is dat de coupletten veel te laag voor mij zijn, dus dan is het super vals. Gelukkig hoort bijna niemand dat.

Dit nummer had ik al wel eens gehoord, maar ik wist niet hoe het heette en ook niet van wie het was. Toen ik op tv naar Pinkpop aan het kijken was, trad Will and the People op met dit nummer. Ik heb het meteen opgeschreven en dit nummer hoort zeker bij één van mijn favoriete nummers. 

Dit was het dan. Hopelijk vonden jullie het leuk om naar mijn favoriete nummers van dit moment te luisteren. 

Naar welke nummers luister jij vooral op dit moment?

XOXO Laura