About Us

Welkom op onze blog Beachgirls1802. Beachgirls1802 is een Nederlandse blog over beauty, fashion, lifestyle en verzorging. Wij zijn Amy & Laura, twee vriendinnen met dezelfde passie voor bovenstaande onderwerpen  én het bloggen.

Op 6 augustus in de zomer van 2010 begonnen we een Youtube kanaal. We besloten de naam 'Beachgirls1802' te nemen. We houden erg van de zomer en alles wat daarbij hoort. Waarom '1802'? Zodat we iets herkenbaarder zouden zijn. Op ons Youtube kanaal plaatsten we vooral lyric video's.

Dagelijks lazen we blogs over beauty, fashion en lifestyle van andere meiden. Bij Amy begon het te kriebelen om ook een blog te beginnen. Dit leek ons zo leuk dat we een jaar daarna een blog startten.

Op 15 juli in de zomer van 2011 besloten we een blog te beginnen. We plaatsen dagelijks artikelen. Maar toen het nieuwe schooljaar naderde begonnen we steeds minder te schrijven.

Op 26 december 2011 hebben we het bloggen weer opgepakt en gingen we weer dagelijks artikelen schrijven. In die tijd was het kerstvakantie en hadden we alle tijd. Een tijdje na de vakantie bleven we door bloggen, maar we merkten dat het schrijven van artikelen een groot deel van de tijd in beslag nam. Hierdoor besloten we om voortaan om de dag een artikel te plaatsen, wat ons nog steeds uitstekend bevalt.

Langzaam maar zeker kwamen er comments binnen. Nu krijgen we om de dag rond de tien comments. Ook kregen we steeds meer volgers, waardoor we nu op 157 volgers op Google Friend Connect en Bloglovin' zitten. Hier zijn we heel erg blij mee!Onze blog gaat voornamelijk over beauty, fashion, lifestyle, verzorging en koken. Maar ook over andere onderwerpen die ons bezighouden. Onze header is gebaseerd op de onderwerpen waarover we bloggen. En het ijs hoort bij de zomer en ook bij onze naam 'Beachgirls1802'. Ook hebben we een Youtube kanaal, hierop plaatsen we video's die onderdeel van een artikel zijn. De video's zijn vooral shoplogs, DIY en How-To's.

Het kan de eerste keer zijn dat je onze blog bezoekt, maar misschien ben je een trouwe volger of zou je ons willen volgen. Dat kan! Onze blog is aangemeld bij Bloglovin' en bij Google Friend Connect.Als je een lezer van onze blog bent en nog vragen, opmerkingen of suggesties hebt horen we het graag! Klik op het vakje Contact. Bent u van een bedrijf en wilt u contact met ons opnemen? Klik dan op het vakje Pers/Bedrijven. 

XOXO Amy & Laura