zondag 15 juli 2012

Beachgirls1802 1 jaar!

Vandaag, 15 juli is het zover. Onze blog, Beachgirls1802, bestaat 1 jaar! Op 15 juli 1 jaar geleden, kwamen we op het idee om ook een blog te starten. Op 6 augustus 2010 begonnen we een YouTube kanaal, genaamd Beachgirls1802. Dit was echter helemaal geen beauty, fashion, lifestyle en verzorgings kanaal. We maakten vooral lyric video's. Dit zijn video's waarbij je mee kunt zingen met een liedje, door middel van tekst op het beeldscherm. Maar na een tijdje vonden we dit niet meer leuk, in plaats daarvan lazen we vaak Beautygloss, Miss Lipgloss en andere beautyblogs. Wij wilden dat ook, dus begonnen we een blog. In het begin kwamen er helemaal geen comments en bezoekers, maar langzaam maar zeker werden we bekender. In dit artikel willen we een paar hoogtepunten bespreken met jullie over Beachgirls1802 na 1 jaar!

 • Het eerste hoogtepunt is dat we een header hadden gecreĆ«erd. We vonden hem heel erg mooi en waren trots op ons zelf dat ie zo goed was gelukt. Nu vinden we hem spuuglelijk.
 • Na een paar dagen bloggen hadden we 1 volger :) We waren zooo blij! Weer een tijdje daarna hadden we 3 volgers. Ik (Amy) herinner me die dag nog heel goed. Laura ging die dag naar Den-Haag om te shoppen met een vriendin. 's Ochtends werd ik wakker en greep meteen naar mijn smartphone en ging kijken of we nieuwe volgers hadden. En ja hoor ik zag dat er bij Bloglovin' 3 volgers stond. Ik belde meteen Laura op en onze dag kon niet meer stuk!

  • )Het derde punt is dat we werden getagged. Het was een tag waarin 11 vragen werden gesteld. Daarna moesten we andere bloggers taggen en evenlater hadden we ineens veel bezoekers. :)
  • We hebben drie blogawards gekregen van andere bloggers.
  • Met 25 volgers hielden we onze eerste give-away; het was een door ons samengesteld beauty- en verzorgings pakketje. Na de give-away hadden we dubbel zoveel volgers.

  • Op een regenachtige dag kregen we een mailtje dat we waren uitgenodigd voor een bloggers meeting. Dit vonden we heel er leuk alleen kwamen we er achter dat we die dag beide niet konden.
  • We wonnen onze eerste give-away gevolgd door 3 andere give-aways.
  • We maakten een nieuwe header, deze was mooier. En daarna maakten we er nog een en dat is onze huidige.   We bestaan vandaag 1 jaar en hebben 107 volgers! 


  Tussendoor zijn er nog wat andere hoogtepunten geweest maar dit zijn een paar die ons goed zijn bij gebleven. Omdat we jullie willen bedanken voor het bezoeken van onze blog, de lieve comments en het lezen van onze posts willen we iets terugdoen. Vanaf volgende week kunnen jullie om de dag een give-away verwachten waarvan een paar in samenwerking met leuke bedrijven!   De reden dat er nu wel een artikel online staat is omdat we een WIFI Hotspot hebben gevonden. Helaas betekent dit niet voor jullie dat er om de dag een artikel komt. De artikelen kunnen jullie volgende week weer verwachten en de give-aways natuurlijk ook! 


  Nogmaals heel erg bedankt! En geniet van je dag!

  XOXO Amy & Laura