maandag 9 januari 2012

Update: 09-01-'12

Vandaag hebben we weer een update. Een tijdje deed bloglovin' het bij ons niet. Hij gaf geen melding als we een nieuwe post hadden geplaatst. Het is ons gelukt om het weer te maken! Dus als je ons volgt kun je zien wanneer we een nieuwe post hebben geplaatst. Het is ons alleen nog niet gelukt om onze oude comments weer terug te krijgen. We vonden het heel leuk toen we comments kregen. Soms ook van dezelfde mensen! We hebben op dit moment 3 volgers en we zouden het leuk vinden om er weer een paar bij te krijgen.


Dan hebben we een update over ons. Wij hebben het best druk met school. Dat heb je misschien in andere posts ook al kunnen lezen. We willen heel graag posts plaatsen alleen hebben we er gewoon niet altijd tijd voor. Vooruit schrijven is wel een optie, dat doen we ook wel eens vaker, maar na een tijdje zijn de posts op. Als je vooruit schrijft heb je een soort van 'voorraad' aan posts. Ik denk altijd van: 'Ik heb al vooruit geschreven. Laat ik maar even wachten met schrijven.' Eigenlijk moeten we elke dag een post vooruit schrijven, zodat we na een tijdje een hele grote 'voorraad' hebben. We hebben iets anders bedacht waarbij je nog wel vooruit moet schrijven maar we wel iets meer tijd hebben voor onze blog. Morgen zie je nog een post en vanaf woensdag gaan we om de dag een post plaatsen. Laura en ik zouden allebei willen dat we meer tijd hadden, maar helaas! Dus vanaf woensdag om de dag een artikel.
Dan hebben we nog een vraag voor jullie. Hebben jullie nog leuke onderwerpen waar wij het over kunnen hebben? Je kunt je suggestie hieronder in de comments zetten, maar je mag ook de enquête invullen links, doe het snel, want je hebt nog maar elf dagen!

XOXO Amy & Laura