maandag 23 januari 2012

Mededeling


Hoi meiden! Vandaag heb ik een korte post. Ik heb deze hele week proefwerkweek. Het is erg belangrijk dat ik genoeg tijd heb om te leren. Helaas zal ik deze week geen artikelen plaatsen. Ook Laura heeft het erg druk, zij heeft deze week geen proefwerkweek, maar wel andere belangrijke proefwerken. We zullen allebei niet genoeg tijd hebben om om de dag een artikel te plaatsen, maar we gaan wel ons best doen om deze week er een of twee te plaatsen. De artikelen zullen niet lang zijn, maar we hopen dat julie het toch leuk vinden. 

We schrijven deze week minder normaal, maar volgende week zijn we weer volop aan het bloggen. Misschien komt er deze week nog een filmpje online, dus houd onze blog goed in de gaten! Het spijt ons heel erg, maar we hopen dat jullie er begrip voor hebben. Verveel je je? Je kunt altijd terug bladeren op onze blog en oudere artikelen lezen en onze filmpjes bekijken.
Volgende week kun je dus weer om de dag een artikel lezen. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op Bloglovin' of Google Friend Connect. 
XOXO Amy