dinsdag 27 december 2011

New in:II #2 Sinful Colors

Zoals je gisteren had kunnen lezen, zijn we nog niet klaar met het laten zien van onze nieuwe nagellakjes. Vandaag krijgen jullie zes Sinful Colors te zien, die we een tijdje geleden hebben gekocht in Galeries Lafayette te Parijs. Ben je benieuwd naar deze lakjes? Klik dan gauw verder voor de foto's!

We beginnen met '214 Fiji'. Deze lak heeft een mooie paarse kleur met een shimmery glans. De lak heeft een zeer waterige substantie, hierdoor moet je wel heel wat laagjes aanbrengen voordat de kleur helemaal dekkend is. Dit is vooral te zien bij de witte stukjes van je nagels.

214 Fiji 15 ml


Dit is de '936 Bedroom Lies', een hele donker blauwe kleur. Ook deze lak heeft meerdere laagjes nodig totdat het helemaal dekkend is. De 'Bedroom Lies' heeft geen vorm van shimmer, het is gewoon een egale lak.

936 Bedroom Lies 15 ml


Een neon roze lak genaamd '432 Cha Cha Red'. Dit lakje is erg dekkend, na één laagje zit de kleur er al goed op, maar een tweede laagje maakt het plaatje helemaal af. Het roze is precies goed; niet te fel en niet te zacht, maar uiteindelijk is het wel een zeer aanwezige kleur.

432 Cha Cha Red 15 ml


Dit lakje oogt grijs, maar niets is wat het lijkt; eenmaal op de nagels valt dit lakje kaki uit. Geen wonder dat hij '1001 Kaki' heet. Deze nagellak heeft minstens twee laagjes nodig, maar als je nagels erg lang zijn zeker drie, anders zie je onder je lak die witte stukken.

 1001 Kaki 15 ml


Dit is de '578 Genteel', een licht roze kleur met een paarse gloed. Houd je niet van felle lakjes maar wil je wel een kleur op je nagels? Dan is dit de perfecte kleur. Na ongeveer twee laagjes, het ligt eraan hoe lang je nagels zijn, is de kleur al goed te zien. In het potje lijkt dit lakje erg op de 'Rimmel London Oyster Pink', maar dat is het zeker niet. Dit is een zachte roze kleur en geen paarlemoer.

 578 Genteel 15 ml


Dit ons laatste lakje van Sinful Colors. '999 Camel' heeft een mooie bruin-gele kleur, camel dus. Ook dit lakje heeft minstens twee laagjes nodig zodat de kleur eruit ziet zoals het ook is bedoeld. Ik vind de camel kleur erg mooi, het is niet de standaard bruine kleur die ik trouwens ook leuk vind. Dit lakje zorgt ervoor dat je net wat langer naar je nagels kijkt.

999 Camel 15 ml


Al deze lakjes zijn erg fijn om aan te brengen en ze kosten per stuk ongeveer €5,90

Wat vinden jullie van deze nagellakjes? En van welk lakje zouden jullie een swatch willen zien?

XOXO Laura

2 opmerkingen: