maandag 26 december 2011

New in:II #1 Nagellak Rimmel

Het is al een tijdje geleden dat we op onze blog hebben geschreven. Nu het vakantie is, hebben we  meer tijd, dus zullen er weer meer posts verschijnen. Gisteren was het eerste kerstdag, we hebben een aantal nieuwe nagellakjes gekregen die we graag aan jullie willen laten zien. De komende 5 dagen schrijven we om de beurt over de lakjes. Ik (Amy) begin met de wat duurdere lakjes en we eindigen met budget lakjes.
Als eerste hebben wij van Rimmel London drie hele mooie lakjes.
Dit lakje is van Rimmel Lycra Pro in de kleur '286 Oyster Pink'. Het is een lichtroze paarlemoer lakje. Op het flesje staat dat hij 10 dagen op je nagels blijft zitten, dus ik ben wel benieuwd of dat ook echt zo is. Het kwastje van de nagellak is breed en plat. Ze noemen dit ook wel de 'Maxi Brush'. Ik vind zo'n kwastje altijd erg fijn, zodat je maar 1 of 2 keer met het kwastje over de nagel hoeft te lakken. Deze nagellak kost €6,99 en je kunt ze gewoon bij de drogist kopen.

286 Oyster Pink 12 ml

Dan heb ik nog een lakje van Rimmel London. Het is een mint groen lakje en hij heet '500 Peppermint'. Ook deze zal 10 dagen op je nagels blijven zitten en heeft een 'Maxi Brush'. Op de foto zie je het waarschijnlijk niet zo goed maar deze nagellak is een pastelkleur. De kleur is vooral leuk in de lente en in de zomer als het lekker warm is, maar je kunt hem natuurlijk ook dragen in andere seizoenen. Deze nagellak kost €6,99.

500 Peppermint 12 ml

En als laatste heb ik een Rimmel London 'Crack your color, crazy topcoat' in de kleur '010 Black Graffiti'. Dit is een crackle topcoat. Je moet een dun laagje op de nagel aanbrengen en dan zal het snel open barsten. Het is een zwarte lak die je overal overheen kunt dragen. Er ligt ook nog een zilveren variant in de winkel, helaas hebben wij deze nog niet aangeschaft. Het kwastje is breed en plat en kost €6,99.

010 Black Graffiti 8 mlWat vinden jullie van deze nagellakjes? En van welke lak zouden jullie een swatch willen zien?


XOXO Amy