woensdag 28 december 2011

New in:II #3 Nagellak Catrice

Dit is de derde post van de nagellakjes die we de komende dagen aan jullie zouden laten zien. Vandaag houd ik het kort. Ik laat mijn twee nieuwe Catrice lakjes zien. Één nagellak heb ik zelf gekocht en de andere heb ik gekregen.
Het eerste lakje is een bekende in de Catrice collectie, namelijk:
'240 Sold out for ever'. Ik zag hem liggen in de kortingsbak van het kruidvat voor maar €1,00. Ik dacht die moet ik hebben! Normaal kost een nagellak uit de standaard collectie €2,50. Hij gaat nu uit de collectie en hij zag er nog mooi uit dus kocht ik hem. Ik vind dat er een mooie kleur in het flesje zit. Het is een lichtgroene kleur met een donkergroene shimmer erin. Een mooie kleur om los te dragen, maar je kunt hem ook goed gebruiken voor nail-art. De prijs van deze nagellak was dus eerst €2,50, maar nu nog maar €1,00.240 Sold out for ever 10 ml

Dan heb ik nog het laatste lakje '060 Bloody Mary to go'. Dit is een fel rood lakje zonder glitters of shimmers. Deze fel rode nagellak is goed te dragen in de zomer, maar ook met kerst, dan kun je het leuk combineren met een donker groene outfit. Ik vind het een leuke kleur en de namen van de Catrice nagellakken vind ik ook al zo leuk! De prijs van deze nagellak is € 2,50.


060 Bloody Mary to go 10 ml
Wat vinden jullie van deze nagellakjes? En van welke lak zouden jullie een swatch willen zien?


XOXO Amy