donderdag 29 december 2011

New in:II #4 Essence

Vandaag laat ik jullie onze nieuwe essence lakjes zien. Essence staat bekend om haar lage prijzen maar een goede kwaliteit. We waren al een tijdje op zoek naar een mooie bruine kleur en een topcoat. Hopelijk verhelpt dat ons nagellak probleem. Als we namelijk twee laagjes hadden aangebracht, duurde het verschrikkelijk lang tot-dat het eindelijk opgedroogd was. Wanneer je 's avonds ging slapen, zaten er allemaal deuken in de nagellak. Dit wilden we niet meer, het werd tijd voor een topcoat. Toen lazen we ook nog veel lovende artikelen over de Express dry drops.  


Ik begin met de Essence Colour & Go. Deze chocola bruine kleur heet '49 The Only Chance! Hij heeft zeker twee laagjes nodig voor de 'goede' bruine kleur die je wilt hebben. Het kwastje is erg lang, maar door het kleine handvatje kan ik moeilijker de nagellak netjes aanbrengen. Dat is erg jammer. In het flesje zit 5 ml en kost €1,29.

49 The Only Chance! 5 ml


De 'quick dry topcoat' laat een mooie glans achter. Meestal is het zo dat je de topcoat over je nog natte nagels aan moet brengen. Doe dit niet met de essence topcoat! Als je dat doet, veeg je zo je nagellak van je nagels af en vervolgens is het kwastje besmeurd met die nagellak. Dit wil je natuurlijk niet. We merkten dat als je vijf minuutjes wacht en dan de topcoat aanbrengt, het veel beter gaat. We kunnen geen conclusies trekken over het droogproces van deze topcoat, want dit is onze eerste. Het is wel zo, dat het drogen veel sneller gaat en dan zonder topcoat. In het flesje zit 8 ml en kost €1,69.

Quick dry topcoat 8 ml


Als laatste is de 'Express dry drops' aan de beurt. Deze doorzichtige vloeistof belooft de net aangebrachte nagellak in een paar seconden te drogen, wanneer je één tot twee druppels op je nagels aanbrengt. In het potje zit in plaats van een kwastje een pipetje zodat je de druppels precies aan kan brengen. Als je nagels redelijk kort zijn is één druppel genoeg. Nadat je de 'Express dry drops' hebt aanbracht, ziet het eruit als een soort olie. Ik merk wel dat het mijn nagelriemen erg zijn uitgedroogd. Ik ben tevreden met deze 'Express dry drops', ze drogen je nagels niet binnen een paar seconden, maar na een paar minuutjes zijn ze wel redelijk droog. Er zit 8 ml in het potje en kost €1,99.

Express dry drops 8 mlWat vinden jullie van deze nagellakjes? En van welk lakje zouden jullie een swatch willen zien?

XOXO Laura