dinsdag 25 oktober 2011

Wat heb je liever: Regenbroek of kleddernat?

Stel je voor: Je staat op het punt om de deur uit te gaan, want je moet naar school, je kijkt door het raam. Wat blijkt, het regent en niet zo'n beetje ook. Nu heb je twee keuzes; Je trekt je supercoole regenbroek aan die je als gegoten zit óf je gaat gewoon de deur uit, doet alsof het lekker warm is en het helemaal niet regent. Helaas kom je dan wel kleddernat aan op school. Wat heb je liever? Kleddernat op school aankomen of een regenbroek?


Het ligt er natuurlijk aan hoe ver je moet fietsen, als je maar tien minuten hoeft te fietsen kom je lang niet zo nat aan op school dan als je dertig minuten moet fietsen. Verder kijk ik wat voor kleren ik aan heb, sommige kleren kunnen eenmaal beter tegen nattigheid dan andere. Bijvoorbeeld een witte broek of shirt; als die helemaal nat is, schijnt alles door, daar word ik niet bepaalt blij van. Maar goed, je zit nog steeds met een probleem: wat trek je nou aan?


Een regenbroek is gewoon niet leuk, in alle opzichten: Ze hebben een lelijke kleur, ze zijn veel te groot, ze hebben geen model. Kortom, hopeloos. Kies je er toch voor om een regenbroek te dragen, dan heb ik nog een paar tips.
Ik heb op school een fietsenkelder, dit is de ideale plek om je regenbroek uit te trekken. Het is er droog en je hoeft niet door de school te paraderen met je regenbroek. Het is ook handig om je regenbroek op te hangen, hij is immers kletsnat en als je hem in je kluis stopt is alles in no time nat. Het voordeel is dat je voor een groot deel droog bent.Maar weet je? Uiteindelijk kom je toch wel als een verzopen kat aan op school; je haar zit niet meer in model, je make-up is helemaal uitgelopen, je krijgt het koud en van al deze dingen heb je weer de kans dat je chagrijnig wordt.  

Wat zou jij kiezen? Kleddernat op school aankomen of een regenbroek?
XOXO Laura

2 opmerkingen:

  1. Ik heb een lange regenjas voor als het regent. Zo'n stylish trenchcoat. Ook een goed alternaties. Maar als ik echt moet kiezen tussen een regenbroek of kletsnat, dan ga ik voor de regenbroek :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb toch heel graag een regenbroek aan, maar het liefst ga ik dan toch met de bus!

    BeantwoordenVerwijderen