woensdag 5 september 2012

Uitslag Give-Aways!


Herinneren jullie onze winacties nog, ter ere van ons 1 jarig bestaan? Vandaag gaan we de winaressen bekend maken! Helaas iets later dan we verwacht hadden, maar hier is ie dan. Ten eerste willen we jullie heel erg bedanken voor het massaal meedoen! Voordat we de give-aways startten hadden we 106 volgers en dat is nu 153 geworden! Daar zijn wij jullie heel erg dankbaar voor. De Truly Yours Box was toch wel de meest populaire give-away, daar deden wel 36 mensen aan mee. Verder hebben we gemerkt dat jullie de Kitsch Diva give-away ook erg leuk vonden. Helaas deden enkelen niet mee, omdat ze liever niet hun Facebook erbij wilden trekken. Maar gelukkig waren er ook veel deelnemers aan de Vogue Women give-away. We gaan jullie niet langer in spanning houden, ben je benieuwd of jij misschien een van de gelukkige winaressen bent? Lees dan snel verder!

Even voor de meiden die dit nog niet hadden meegekregen: we hebben de winaressen random gekozen met de fruitmachine, hierdoor is het helemaal eerlijk gegaan.

Vogue Women:

Pakket 1:

En de winnares is Mi-Lou van bebeautyfullbymy! Van harte gefeliciteerd Mi-Lou! Jij hebt pakket 1 gewonnen. We wensen je er heel veel plezier mee.


Pakket 2:

En de winnares is  Esmée  van Just Like A Lovely Fairytale! Van harte gefeliciteerd Esmee! Jij hebt pakket 2 gewonnen. We wensen je er heel veel plezier mee.


Pakket 3:

En de winnares is Savannah van Like Love Need You! Van harte gefeliciteerd Savannah! Jij hebt pakket 3 gewonnen. We wensen je er heel veel plezier mee.


Kitsch Diva:


En de winnares is Elize van The Big Guide! Van harte gefeliciteerd Elize! Jij hebt de Kitsch Diva Giftcard t.w.v 15 euro gewonnen, heel veel plezier met het kiezen en dragen van de sieraden!


En dan de Truly Yours Box give-away…………


En de winnares is Puck van Hop Like A Fashion Bunny! Van harte gefeliciteerd Puck! Jij hebt de Truly Yours Box gewonnen, heel veel plezier met de box en het gebruiken van de producten!

De winaressen ontvangen vandaag nog van ons een mailtje waarin we regelen dat de prijs jouw kant op komt.

Heb je niet gewonnen? Wees niet getreurd binnenkort komen er zeker nog andere leuke winacties!


XOXO Amy & Laura