woensdag 11 april 2012

Uitslag Give-Away

De give-away was begonnen en nu, een maand later, gesloten. Er zijn veel meer deelnemers dan we ooit mochten hopen. Dat klinkt een beetje raar, maar we hadden in het begin van de give-away met GFC en Bloglovin' samen 25 volgers en dat zijn er nu wel 63; dit is meer dan een verdubbeling. Met de tips en tops die jullie ons hebben gegeven, gaan we zeker wat mee doen. We zijn van plan om er een artikel over te maken, zodat we het samen met jullie kunnen bespreken, want we staan er altijd voor open om onze blog beter te maken. Ben je benieuwd wie de gelukkige winnares is? Klik dan gauw verder.Dit is wat je kon winnen; een badpuff, een wit chocolade masker, Dove douchegel in de geur vanille en twee nagellakjes!

We hebben de winnares random gekozen met de Fruitmachine. Dit is een internet site, waarbij je alle namen in een vakje zet en dan klik je op Fruitmachine en begint hij te over alle namen te schuiven en stopt hij bij een bepaalde naam.

Waarschijnlijk denk je nu: Maak de winares nou maar bekend! Oké daar gaan we...... * tromgeroffel *
De winares van onze allereerste give-away is geworden.........


asdfasdf

Van harte gefeliciteerd en veel plezier met je prijs! We willen je vragen om zo snel mogelijk je adres en gegevens te mailen naar beachgirls1802@gmail.com en dan komt de prijs jouw kant op.
Voor de andere meiden die helaas niet gewonnen hebben: Wees niet getreurd er zullen nog genoeg andere give-aways op onze blog komen. Bedankt voor het meedoen allemaal!

XOXO Amy & Laura