zondag 29 april 2012

Essence introduceert parfums

Waarschijnlijk kennen jullie het merk Essence allemaal wel. Dit is mijn favoriete buget merk samen met Catrice. Ik vind de merken erg fijn, de producten hebben goede kwaliteit én een lage prijs. Mijn nagellakstash bestaat uit een groot deel Essence Colour & Go nagellakjes en niet te vergeten de bekende Special Effect Toppers. Het merk heeft verschillende lijnen en vorig presenteerde ze  de nieuwe Skincare lijn. Dit jaar introduceert Essence 6 nieuwe parfums! In Limited Editions kon je al eerder een parfum tegenkomen. Helaas zaten deze niet in het vaste assortiment, maar dit jaar komt daar verandering in. Ben je benieuwd naar de geuren? Lees snel verder!


Essence introduceert 6 nieuwe geuren:
  • Like a new love
  • Like a day in a candyshop
  • Like a first day in spring ( Limited Edition )
  • Like a walk in the summer rain ( Limited Edition )
  • Like a trip to New York
  • Like a girl's night out
Essence omschrijft geuren van de parfums met 'noten'.
Topnoot: de eerste indruk die de geur geeft meteen na het aanbrengen op de huid. De topnoot kan ongeveer 10-15 minuten worden waargenomen en wordt vaak gekenmerkt door citrusnoten.
Hartnoot: nadat de topnoot is verdampt, komen de hartnoten naar voren. Dit wordt wel het “karakter” van de parfum genoemd.
Basisnoot: de basisnoot is de laatste die wordt waargenomen. Typische basisnoten zijn “zware” geuren als vanille of houtachtige geuren.


Topnoot: mandarijn, grapefruit, peper, elemi
Hartnoot: pioenroos, hyacint, roos, perzik
Basisnoot: koffie, chocolade, vanille, musk

Topnoot: perzik, orchidee
Hartnoot: lelie, heliotroop, jasmijn
Basisnoot: tonkaboon, zachte musk
Topnoot: ananas, sinaasappel, mandarijn
Hartnoot: praline, bramen, roos
Basisnoot: sandelhout, musk, vanille

     
Topnoot: kardemon, elemi, grapefuitschil, cranberry
Hartnoot: roos, datura
Basisnoot: cederhout, without, amber
  
 
Topnoot: elemi, gele mandarijn, dragon fruit, goij bes
Hartnoot: roos, perzik, magnolia, mandarijnbloesem
Basisnoot: vetiver, vanille, musk
  
De flesjes hebben een mooi ronde vorm met een ronde dop. Aan elk flesje hangt een gekleurd lintje, superleuk! Helaas zijn 2 geuren Limited Edtion. Ik ben erg benieuwd naar de geur van iedere parfum! Ik heb nog geen enkele geur, maar zal er zeker een gaan kopen. Ik vind het erg leuk dat Essence dit doet! Waar ik nog blijer van word, zijn de prijzen voor de parfums. Voor 50 ml eau de toilette betaal je € 6,99 en voor een tasverstuiver € 2,99! De parfums zullen vanaf juni 2012 te koop zijn bij het Kruidvat.
Welke parfum lijkt jouw het lekkerst?
XOXO Amy