zaterdag 31 december 2011

Gelukkig Nieuwjaar

Vandaag is het 31 december, de laatste dag van het jaar. Het is gebruikelijk om aan het einde van het jaar terug te kijken naar wat er allemaal is gebeurd. We zouden het leuk vinden om onze eerste ervaringen met het bloggen, te delen met jullie.


Vol goede moed begonnen we aan ons bloggers avontuur. We hadden veel onderwerpen bedacht, maar toen kwam de volgende stap. Het schrijven. Dit is toch duidelijk moeilijker dan we hadden gedacht. We wisten wel wat we wilden schrijven, maar het lukte ons nog niet zo goed om onze mening in woorden uit te drukken.


Het was vakantie toen we begonnen met bloggen, we hadden toen dus alle tijd. Toen de vakantie was afgelopen en we weer naar school moesten, veranderde alles drastisch. School betekent huiswerk, huiswerk betekent tijdrovend en tijdrovend betekent geen tijd voor de blog. Daar gaat onze blog dus. Je zult nu wel denken: Maar je hebt toch nog wel alle tijd in het weekend? Dan kan je alvast vooruit schrijven voor de hele week. Dat is wel zo, alleen is het dan wel het geval dat je moet schrijven. En we willen niet schrijven als het moet.


Nu het weer vakantie is zijn we weer druk bezig met schrijven. We merken wel dat het schrijven van artikelen steeds makkelijker gaat. Hopelijk brengt 2012 ons iets dat ervoor zorgt dat we op de een of andere manier door kunnen gaan met bloggen als school weer begint.

We wensen jullie een heel gezond en gelukkig 2012 toe! Wees voorzichtig met vuurwerk en eet niet te veel oliebollen. Dan zien we jullie gauw weer in het nieuwe jaar.

Wat zijn jullie ervaringen met het bloggen? Hebben jullie nog goede voornemens voor 2012? Laat het ons weten!

XOXO Amy & Laura