donderdag 2 augustus 2012

Give-Away: #3 3x Vogue Women pakket


Edit: Je kunt nog mee doen tot 21 augustus! 
Yeah! We bestaan 1 jaar en wie jarig is, trakteert. Vandaag hebben we de derde winactie voor jullie en dat is ook de laatste om te vieren dat we 1 jaar bestaan. Je kunt namelijk 3x een Vogue Women pakket winnen. Sinds 2012 heeft de Vogue Women lijn een restyling ondergaan. Nu mogen wij in samenwerking met Vogue Women 3x een pakketje weggeven. Ben je benieuwd wat je hiervoor moet doen? Klik dan gauw verder.Voordat we laten weten hoe je aan deze leuke winactie mee kunt doen, willen we jullie graag nog iets vertellen over Vogue Women. Vogue Women is een verzorgingslijn bestaande uit Cream Showers en Parfum Deo's. Dit jaar hebben de producten nieuwe verpakkingen gekregen. Je ziet daar op een foto van de geur staan, daaronder het Vogue logo en daaronder de naam van het product. De verpakkingen hebben een strak en modern design. Wij vinden de vormgeving erg mooi!

Er is nog meer goed nieuws te melden over de producten. Ze bevatten namelijk geen:
 • Nitro- en Polycyclische musken. Dit zijn chemische geurstoffen die veel worden gebruikt in parfums. Vaak zijn andere producten zoals shampoos, zepen etc. ook geparfumeerd met deze musken. Een aantal musken zijn in de EU verboden omdat ze kankerverwekkend zijn. 
 • Aluminium Chloorhydraten. Dit is de verzamelnaam van Aluminiumzouten. Deze worden veel gebruikt in deodorants om zweten te voorkomen. Deze stoffen zijn mogelijk een oorzaak van borstkanker bij vrouwen.


 • Parabenen. Deze worden gebruikt als conserveringsmiddelen. Dit zijn stoffen die ervoor zorgen dat een product langer houdbaar is. Ze hebben een hormoonverstorende werking. Maar sommigen tegenstanders beweren dat er onvoldoende wetenschappelijk bewijs voor is.
En nog een pluspunt: de deodorants laten geen witte strepen achter!
Met 6 heerlijke geuren is er een Vogue Women voor iedere vrouw. Vogue Women heeft kernwoorden gekoppeld aan de 6 topgeuren, zodat het nog gemakkelijker wordt om jouw favoriete geur te ontdekken.
Omdat wij dus 1 jaar bestaan mogen wij samen met Vogue 3 pakketjes weggeven bestaande uit een deodorant en een heerlijk ruikende Cream Shower. Hieronder zie je de 3 pakketten staan met de geurbeschrijving erbij.
  
Pakket 1:
Parfum Deo in Extravagant. Extravagant & Uitdagend? Speciaal voor de zelfverzekerde vrouw die sterk in het leven staat is Vogue Extravagant ontwikkeld.
Cream Shower in Rêve Exotique. Verleidelijk & Exotisch? Voel jij jezelf altijd exotisch ongeacht welk weer? Wil jij ook dat iedereen dat weet? Onderstreep dan je persoonlijkheid met de Rêve Exotique met exotische bloemen.

Pakket 2:
Parfum Deo in Romantice Style. Glamorous & Stijlvol? Ben jij altijd stijlvol én glamorous? Dan zal de nieuwe Romantic Style jouw geur zijn. Deze onweerstaanbare geur van Vogue is zonder meer uitgesproken stijlvol en gedurfd, kortom: voor vrouwen van de wereld!
Cream Shower in Enjoy. Romantisch & Verleidelijk? Dan is Enjoy jouw geur. Een romantisch en bloemig parfum waardoor je jezelf verleidelijk mooi voelt!


Pakket 3:
Parfum Deo in Hypnotic. Sensueel & Mysterieus? Hypnotiseer jezelf en je omgeving met de sensuele geurbeleving van de Hypnotic met een geurnoot van passiebloem én zonnige warmte van Sambac Jasmijn.
Cream Shower in Etoile. Stralend & Betoverend? Vogue Etoile zul jij heerlijk vinden. Een zachte en sensuele geur die jou van top tot teen vrouw laat voelen!

Maar wat moet je doen om kans te maken op één van deze drie pakketten.

Verplicht
 • Laat een comment achter met een geldig emailadres waarin je laat weten wat je allemaal hebt gedaan.
 • Volg ons op Bloglovin' (+1)
 • Like dit bericht op Bloglovin' (+1)
 • Laat het nummer achter van het pakket dat je zou willen winnen.
Extra
 • Volg ons op GFC (+1)
 • Abonneer op ons YouTube kanaal (+2)
 • Zet deze give-away in de sidebar van je blog  met de  onderstaande  foto en de link naar onze give-away (+3)
 • Maak een blogpost over deze give-away. (+4)


De give-away is voor Nederland & België.
Hopelijk doen jullie allemaal massaal mee! De winactie duurt tot 16 augustus en daarna zal zo snel mogelijk de winnaar bekend worden gemaakt op onze blog en zij ontvangt ook een mailtje. De winnaar wordt random gekozen door de fruitmachine. 

XOXO Amy & Laura