zaterdag 3 maart 2012

Update: Liebsterblog & Volgers

Het is weer tijd voor een kleine update. Misschien hebben jullie al gehoord over Liebsterblog. Bij Liebsterblog is het de bedoeling om kleinere blogs te promoten. Onder kleinere blogs vallen blogs met minder dan 200 volgers. Wanneer je dus een kleine blog hebt, kan je een award krijgen. Hanna van Strawberrytea heeft ons een award gegeven. Dankjewel hiervoor! Ben je benieuwd wie wij een award gaan geven en voor de rest van onze update? Klik dan gauw verder!
De 5 blogs die van ons een award krijgen zijn:

Vintagirie: Dit is een hele leuke blog van een 20-jarige studente uit Leuven. Ze schrijft over vanalles en ze heeft een hele leuke schrijfstijl.

Fabulous in France: Deze blog is van Charlie. Elke dag plaatst ze een artikel met een prachtige outfit en ze vertelt kort hoe haar dag eruit zag.

Just My Fascinations: Deze blog is van Elana. Elana schrijft vooral over beauty, maar ook over dingen die haar bezighouden. Met haar leuke schrijfstijl snap je precies wat ze bedoelt en blijf je haar blog maar lezen.

Made By Malou
Made by Malou: Deze blog is van Malou. Op haar blog schrijft ze over beauty, maar ook over dingen die ze heeft gedaan of gaat doen.

Daily Fashion: Deze blog is van Natasha. Op haar blog plaatst ze leuke posts over beauty, fashion en andere leuke onderwerpen.


Genoeg over Liebsterblog. Het tweede wat we nog aan jullie wilden laten weten, gaat natuurlijk over onze blog. De laatste tijd gaat het erg goed met onze blog. We krijgen steeds meer volgers en daar zijn we heel blij mee. Daarom hebben we het volgende bedacht. Als we de 25 volgers hebben gehaald, houden we een give-away! Hoe tellen wij de 25 volgers? We hebben 25 volgers als de volgers van GFC en Bloglovin' samen het getal 25 vormen. Lekker simpel! Dus, volg ons allemaal en dan zal de give-away snel online komen.

Kende jij Liebsterblog al en denk je dat je mee gaat doen met onze give-away?

XOXO Amy & Laura