zondag 24 juli 2011

Vriendschapsketting


Een goede vriendschap is niet zomaar wat, daarom is het leuk om je vriendschap een symbool te geven. Dit kan bijvoorbeeld door vriendschapsarmband of ketting te laten maken. Wat nóg leuker is om er eentje zelf te maken. Je kan jouw vriendin ermee verrassen of er samen aan werken. Wij hebben ook een zelfgemaakte vriendschapsketting, namelijk een Yin Yang. Lees verder voor meer.Wij hebben ervoor gekozen om niet een standaard hartje te maken maar een yin yang. Het is een mooie vorm en dat geldt ook voor de betekenis. Yin en Yang horen bij de Chinese cultuur. Yin en Yang kun je zien als het positieve en het negatieve, het warme en het koude, de zon en de maan, etc. Het is wel zo dat 100% Yin of Yang niet bestaat, want Yin bevat een beetje van Yang en hetzelfde geldt voor Yang.
Laura draagt de zilverkleurige bedel die van aluminium is gemaakt en Amy de bronskleurige bedel die van messing is gemaakt. 
We hebben veel tijd gestoken in het maken van de bedels, we zijn begonnen met twee blokjes en die hebben we helemaal uitgezaagd, geveild en gepolijst. En dit is het resultaat!

Hebben jullie ook een vriendschapsketting?
XOXO Amy & Laura

1 opmerking:

  1. Echt heel mooi! Van welke materialen zijn de vormen gemaakt?

    BeantwoordenVerwijderen