donderdag 21 juli 2011

Koken met Beachgirls1802 #2 Frambozenkwark

Gisteren heb ik een heel lekker dessert gemaakt. Het is makkelijk en het ziet er ook nog eens mooi uit. Amy en ik vinden het belangrijk om biologische producten te gebruiken, omdat het gezonder is voor jezelf én voor het milieu. Kijk verder voor het recept.

Dit heb je nodig voor 4 personen:
450 gram magere kwark
1 bakje frambozen
6 aardbeien uit eigen tuin (!)
poedersuiker
4 ijsbakjes


Zo ga je te werk:
  1. Was de aardbeien en de frambozen
  2. Doe de frambozen in de blender, maar niet allemaal! Bewaar nog een paar voor de versiering.
  3. Blendt de framozen tot een papje en voeg daarna de kwark toe. Dit blend je ook.
  4. Snijd 2 aardbeien door de helft
  5. Giet de kwark in de ijsbakjes en in een kommetje
  6. Decoreer met de overgebleven frambozen en aardbeien de ijsbakjes en de kommetjes
  7. Als je wil kan je nog een beetje poedersuiker strooien. 
Eet smakelijk!

XOXO Laura

2 opmerkingen: